News Flash:

Salata Mimoza

5 Mai 2011
2451 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata Mimoza
Ingrediente: 1 kg cartofi 3/4 kg morcovi 1/2 kg sunca presata sau salam victoria 1/2 kg cascaval 400 ml smantana 1 borcan de maioneza de 400 grame sare piper putin marar Mod de preparare: Se fierb cartofii cu coaja, impreuna cu morcovii in apa cu sare. Cartofii se lasa sa se raceasca, se decojesc si se rad pe razatoarea mare impreuna cu morcovii, sunca presata si cascavalul. Smantana se amesteca cu maioneza usor pana la omogenizare, se sareaza si se pune piper dupa gust! Intr-un vas de yena (sau in mai multe castronele de preferat transparente) se adauga putin din dressingul format din maioneza si smantana, cat sa formeze un strat pe fundul vasului; apoi se presara cartofii rasi dar usor sa nu se preseze si se adauga inca un strat subtire din dressing cat sa acopere cartofii; la fel se procedeaza si cu celelalte ingrediente rase in ordinea: sunca rasa-dressing-cascaval-dressing-morcovi-dressing! Este important sa se pastreze putin "afanata" salata si sa nu se preseze! La sfarsit se adauga peste salata tot dressingul ramas! Deasupra se presara putina verdeata!
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete cartofi urda ardei copti cascaval smantana bolle marar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1053 viz    0 com
1050 viz    0 com
2578 viz    0 com
1157 viz    0 com
1592 viz    0 com
1263 viz    0 com
1441 viz    0 com
1317 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013518 (s)