News Flash:

Salata mexicana cu carne de pui

16 August 2011
1932 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salata mexicana cu carne de pui
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat si fara piele 400 g fasole rosie 400 g ciuperci intregi 1 cutie amestec mexican (sau 2 linguri porumb din conserva, 1 morcov fiert, 2 linguri mazare) 5-6 cartofi micuti jumatate conserva rosii in bulion 2 linguri ulei de masline sare piper boia dulce sau picanta Mod de preparare: Se spala cartofii si se fierb in coaja. Se lasa putin sa se raceasca, se curata, sei taie cubulete si se stropesc cu putin ulei. Se toaca pieptul de pui si se caleste in ulei incins, amestecand din cand in cand, pana cand este aproape facut. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si se adauga rosiile tocate marunt, impreuna cu bulionul. Se mai lasa sa fiarba cateva minute, dupa care se ia de pe foc. Toate conservele se scurg si se amesteca ingredientele intr-un bol incapator. Daca mai e nevoie, se mai condimenteaza salata. Se serveste cu patrunjel proaspat presarat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://mexicanricerecipe.org
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bucataria internationala salate amestec mexican ciuperci sufleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2763 viz    0 com
986 viz    0 com
870 viz    0 com
2140 viz    0 com
1097 viz    0 com
4650 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1653 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019865 (s)