News Flash:

Salata mexicana cu carne de pui

16 August 2011
2035 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata mexicana cu carne de pui
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat si fara piele 400 g fasole rosie 400 g ciuperci intregi 1 cutie amestec mexican (sau 2 linguri porumb din conserva, 1 morcov fiert, 2 linguri mazare) 5-6 cartofi micuti jumatate conserva rosii in bulion 2 linguri ulei de masline sare piper boia dulce sau picanta Mod de preparare: Se spala cartofii si se fierb in coaja. Se lasa putin sa se raceasca, se curata, sei taie cubulete si se stropesc cu putin ulei. Se toaca pieptul de pui si se caleste in ulei incins, amestecand din cand in cand, pana cand este aproape facut. Se condimenteaza cu sare, piper, boia si se adauga rosiile tocate marunt, impreuna cu bulionul. Se mai lasa sa fiarba cateva minute, dupa care se ia de pe foc. Toate conservele se scurg si se amesteca ingredientele intr-un bol incapator. Daca mai e nevoie, se mai condimenteaza salata. Se serveste cu patrunjel proaspat presarat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://mexicanricerecipe.org
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

bucataria internationala salate amestec mexican ciuperci sufleu
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2867 viz    0 com
1043 viz    0 com
949 viz    0 com
2226 viz    0 com
1167 viz    0 com
4881 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1240 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013651 (s)