News Flash:

Salata mexicana

12 Mai 2011
1268 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata mexicana
Ingrediente: 1 mana buna de salata verde 1 conserva mica de porumb (de 170 gr; cca 4-5 linguri) 1/2 conserva de fasole (de 400 gr; cca 3 linguri) 1/2 castravete lung (sau 4 castraveti mici; proaspeti) 2 ardei copti 1-2 rosii (sau cateva rosii cherry) 1 avocado Dressing: 3 linguri ulei 1 lingura suc de lime 1 lingurita rasa condiment mexican 1 lingura ceapa rosie tocata foarte marunt sare dupa gust Mod de preparare: 1. Se taie frunzele de salata (uscate!) in bucati mici. Se taie cubulete avocado, castravetele, ardeii copti si rosiile. 2. Intr-un bol punem toate ingredientele pentru salata. 3. Amestecam bine ingredientele pentru dressing. Il turnam peste salata. 4. Amestecam totul (cel mai bine cu mainile, asa legumele isi pastreaza forma). 5. Se serveste in "farfurioare" de tortilla prajita sau in boluri cu tortilla chips rupte deasupra.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete salate mandarine branza feta porumb oase afumate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1173 viz    0 com
926 viz    0 com
3123 viz    0 com
2142 viz    0 com
2019 viz    0 com
1890 viz    0 com
1049 viz    0 com
1382 viz    0 com
1283 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013551 (s)