News Flash:

Salata mexicana

8 Iunie 2012
1411 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 lipii
420 g fasole rosie din conserva
ulei de masline
1 stiulete de porumb
1 avocado taiat cubulete
1 rosie taiata cubulete
2 linguri suc de lamaie
2 lingurite ulei de masline
1 /2 ceapa tocata marunt
1 lingura coriandru

Mod de preparare:

Se unge cu ulei o tava cu 4 forme de briose mati, se pune cate o lipie in fiecare, se ung cu putin ulei de masline, apoi se dau la cuptorul incins la 190 grade, timp de 8 minute. Punem porumbul la copt pe gratar si apoi indepartam boabele de pe stiulete. Intr-un bol punem boabele de porumb, fasole si avocado. In al bol amestecam sucul de lamaie cu uleiul si turnam sosul peste salata. Adaugam rosiile, ceapa si coriandru. Scoatem cosuletele din lipii din tava si le umplem cu salata. Se servesc imediat.

sursa: cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lipii avocado rosie ceapa coriandru
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2558 viz    0 com
2469 viz    0 com
3565 viz    0 com
3048 viz    0 com
3127 viz    0 com
2250 viz    0 com
2091 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1619 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019937 (s)