News Flash:

Salata mediteraneana cu fasole

26 Noiembrie 2014
2011 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 conserve de fasole alba
1 manunchi de frunze de patrunjel
cca 50 gr rosii
4 catei de usturoi
2 linguri ulei de masline
2 linguri zeama de lamaie
1/4 lingurita sare
branza feta dupa gust
piper proaspat macinat

Mod de preparare:

Scurge si clateste fasolea. Clateste patrunjelul, apoi toaca-l, dar nu foarte marunt. Clateste rosiile si injumatateste-le. Marunteste usturoiul, dupa care amesteca-l cu fasolea, rosiile si patrunjelul. Adauga sucul de lamaie, uleiul de masline, piperul si sarea. Serveste cu branza feta.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata fasole retete usoare retete incepatori retete
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1717 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016079 (s)