News Flash:

Salata marocana Tajine

5 Septembrie 2011
1173 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata marocana Tajine
Ingrediente: 400 ml zeama de legume seminte de marar 1 cartof dulce, mare 1 cana morcovi din conserva (baby carrots) ardei iuti rosii 1 fir de praz 1 ceapa rosie 2 piersici mari spanac 2 linguri coacaze 4 linguri ulei de masline chimen coriandru cuisoare scortisoara sare piper 1 rodie Mod de preparare: Morcovii se scurg bine de zeama, se amesteca cu prazul tocat feliute medii ca grosime, cu ceapa taiata solzisori si cu cartoful dulce curatat si tocat cubulete, apoi se pun toate la fiert in aburi. Dupa ce au fiert, se soteaza cateva minute in ulei de masline, apoi se amesteca cu piersicile felii, coacazele, samburii de rodie, ardei iuti rosii, chimen, coriandru, cuisoare, scortisoara, seminte de marar, sare, piper si spanacul fiert in prelabil si tocat. Se lasa amestecul 2 ore la rece, sa se mixeze bine aromele. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://toneitup.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

placinte retete vegetariene salate smantana light arpagic verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1180 viz    0 com
870 viz    0 com
4213 viz    0 com
1084 viz    0 com
1050 viz    0 com
2812 viz    0 com
1390 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1474 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016913 (s)