News Flash:

Salata marocana Tajine

5 Septembrie 2011
1284 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata marocana Tajine
Ingrediente: 400 ml zeama de legume seminte de marar 1 cartof dulce, mare 1 cana morcovi din conserva (baby carrots) ardei iuti rosii 1 fir de praz 1 ceapa rosie 2 piersici mari spanac 2 linguri coacaze 4 linguri ulei de masline chimen coriandru cuisoare scortisoara sare piper 1 rodie Mod de preparare: Morcovii se scurg bine de zeama, se amesteca cu prazul tocat feliute medii ca grosime, cu ceapa taiata solzisori si cu cartoful dulce curatat si tocat cubulete, apoi se pun toate la fiert in aburi. Dupa ce au fiert, se soteaza cateva minute in ulei de masline, apoi se amesteca cu piersicile felii, coacazele, samburii de rodie, ardei iuti rosii, chimen, coriandru, cuisoare, scortisoara, seminte de marar, sare, piper si spanacul fiert in prelabil si tocat. Se lasa amestecul 2 ore la rece, sa se mixeze bine aromele. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa fotografie: http://toneitup.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

placinte retete vegetariene salate smantana light arpagic verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1305 viz    0 com
920 viz    0 com
4383 viz    0 com
1192 viz    0 com
1118 viz    0 com
2960 viz    0 com
1669 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1696 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023500 (s)