News Flash:

Salata marocana de morcovi

8 Martie 2016
2740 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr morcovi
1/8 lingurita boia iute
3 linguri ulei de masline extravirgin
sucul de la 1 lamaie
1 lingura miere
1/4 lingurita chimion macinat
1/4 lingurita scortisoara
piper
sare

Mod de preparare:

Spala morcovii bine si curata-i de stratul exterior. Pune-i la fiert sau la aburi timpde 20 de minute sau pana cand sunt facuti aldente. Lasa-i apoi sa se raceasca si taie-i rondele.
Intr-un vas amesteca uleiul cu mierea, zeama de lamaie, boiaua, chimionul, scortisoara, sarea si piperul. Adauga amestecul peste morcovi.

Acopera castronul si lasa-l la frigider timp de o ora inainte de a servi salata, pentru ca gusturile sa se intrepatrunda. Salata marocana de morcovi se serveste alaturi de o friptura la gratar.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata marocana salata morcovi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

6249 viz    0 com
3030 viz    0 com
3856 viz    0 com
2998 viz    0 com
3408 viz    0 com
1879 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019203 (s)