News Flash:

Salata marocana cu sfecla rosie

22 August 2014
2340 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

3 sfecle rosii medii
3 linguri cu ulei de masline
1 legatura patrunjel
5 catei usturoi (maruntiti)
1 lamaie mare
chili dulce
1 lingurita cu chimion
piper
sare

Mod de preparare:

Sfecla se coace in tava, la cuptor, aproximativ o ora (se poate si fierbe). Se curata si se taie cubulete sau se feliaza fin. Se adauga uleiul de masline, usturoiul, sucul de lamaie si condimentele. Nu trebuie confundat chimenul cu chimionul (folosit mult in bucataria mexicana si marocana). La final se adauga patrunjelul tocat si se amesteca.

sursa: taifasuri
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata marocana retete salata retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1634 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020061 (s)