News Flash:

Salata marocana cu pui

15 Iulie 2011
1656 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata marocana cu pui
Ingrediente: 1 piept de pui fiert 2 morcovi 1 castravete mare 1 legatura ceapa verde 2 ardei iuti rosii 2 catei de usturoi 4 linguri mari de iaurt 200 gr maioneza 7-8 fire de marar proaspat frunzulite boia de ardei iute sare piper Mod de preparare: Pieptul de pui fiert se curata de pielite si se toaca in cubulete foarte mici, care se amesteca cu sarea si mirodeniile. Castravetele, morcovii, ceapa verde, ardeii iuti, cateii de usturoi se toaca marunt. Trei sferturi din amestec se asaza intr-un castron, peste care se pune puiul taiat cubulete si se amesteca. Intr-un mixer se amesteca maioneza si iaurtul si apoi se pune peste legume si pui. Amestecul se asaza intr-un vas, care se orneaza cu restul de legume taiate cubulete. sursa articol: http://gastronomie.ele.ro sursa articol: http://www.cookinglight.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

nuci pecan salate amoniac mere bolle
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

874 viz    0 com
7501 viz    0 com
2433 viz    0 com
4625 viz    0 com
1025 viz    0 com
1026 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1486 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019241 (s)