News Flash:

Salata japoneza cu taietei si creveti

7 Martie 2013
1429 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g creveti decorticati
250 g taietei din faina integrala
300 g fasole verde
2 linguri de ulei
2 linguri ghimbir proaspat
15 ml sos de soia
60 ml sos de susan
o lamaie verde

Mod de preparare:


Fierbe pastele in apa cu sare timp de 10 minute, iar in ultimele minute de fiert adauga fasolea verde. Setrecoara-le si spala-le in apa rece si adauga o lingura de ulei. Incinge intr-o tigaie o lingura de ulei, adauga crevetii si lasa-i 2 minute, insa intoarce-i pe ambele parti sa se rumeneasca bine. Apoi, adauga ghimbirul, sosul de susan, zeama de lamaie si sosul de soia. Amesteca bine pastele cu sosul obtinut si condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
Salata japoneza cu taietei si creveti se serveste presarata cu seminte de susan si verdeata.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

creveti decorticati fasole verde ulei ghimbir proaspat lamaie verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1577 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019542 (s)