News Flash:

Salata italiana cu vinete si dovlecei

29 Noiembrie 2011
1835 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata italiana cu vinete si dovlecei
Ingrediente: 1-2 vinete 2-3 rosii 1-2 dovlecei mici 2 ardei grasi 100 g ciuperci albe ulei de masline ulei pentru prajit otet balsamic busuioc sare Mod de preparare: Mai intai se spala vinetele, se taie felii de 1 cm grosime, se presara sare si se lasa sa stea 15 minute. Dupa aceea se spala cu apa, se storc si se calesc 1 minut in ulei, pe fiecare parte. Rosiile se oparesc sau se pun cateva minute pe gratar, se curata de coaja si se taie rondele. Ardeii se coc si se curata de coaja si de seminte, apoi se rup fasii. Dovleceii si ciupercile se taie felii si se prajesc putin pe fiecare parte sau se tin cateva minute pe gratar. Vinetele si restul legumelor se pun intr-un castron de salata si se potriveste de sare si otet balsamic. Salata italiana de vinete se serveste rece, presarata cu frunze de busuioc, tocate. sursa articol: retete-mancare.ro sursa fotografie: retete-mancare.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

tocator retete vegetariene salate rosii ardei gras rosii cherry
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1077 viz    0 com
1365 viz    0 com
1167 viz    0 com
2815 viz    0 com
1252 viz    0 com
2186 viz    1 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1706 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021039 (s)