News Flash:

Salata italiana cu busuioc

14 Iunie 2011
2865 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata italiana cu busuioc
Ingrediente: 300 g paine alba 8 linguri ulei de masline 700 g rosii 1 ardei gras 1 ceapa rosie de apa 1 legatura busuioc 1 catel de usturoi 2-3 pere 1 lingura capere sare piper dressing grecesc Mod de preparare: Se taie painea cubulete de circa 2 cm. Se incing intr-o tigaie trei linguri de ulei si se prajeste painea, amestecand intruna, pana ce devine crocanta. Se spala rosiile si se taie marunt. Ardeiul, curatat de seminte si nervuri, se taie fasii, iar ceapa - fideluta. Se spala busuiocul, se aleg frunzulitele si se toaca marunt, iar usturoiul curatat se preseaza sau se zdrobeste. Se taie perele in felii lunguiete. Se amesteca painea cu rosiile, ardeiul, ceapa, feliile de pere si caperele si se adauga sarea, piperul si dressingul grecesc. La sfarsit de tot se adauga usturoiul. Se amesteca bine salata si se lasa 30 de minute la rece. Se gusta de sare si piper si se serveste garnisita - eventual - cu frunzulite de busuioc. sursa articol: http://gustos.ro sursa fotografie: http://www.retetedelux.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salate dressing grecesc bruschete capere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1136 viz    0 com
1150 viz    1 com
1265 viz    0 com
1269 viz    0 com
1869 viz    0 com
5012 viz    0 com
1739 viz    0 com
1108 viz    0 com
1063 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014967 (s)