News Flash:

Salata italiana cu busuioc

14 Iunie 2011
2670 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata italiana cu busuioc
Ingrediente: 300 g paine alba 8 linguri ulei de masline 700 g rosii 1 ardei gras 1 ceapa rosie de apa 1 legatura busuioc 1 catel de usturoi 2-3 pere 1 lingura capere sare piper dressing grecesc Mod de preparare: Se taie painea cubulete de circa 2 cm. Se incing intr-o tigaie trei linguri de ulei si se prajeste painea, amestecand intruna, pana ce devine crocanta. Se spala rosiile si se taie marunt. Ardeiul, curatat de seminte si nervuri, se taie fasii, iar ceapa - fideluta. Se spala busuiocul, se aleg frunzulitele si se toaca marunt, iar usturoiul curatat se preseaza sau se zdrobeste. Se taie perele in felii lunguiete. Se amesteca painea cu rosiile, ardeiul, ceapa, feliile de pere si caperele si se adauga sarea, piperul si dressingul grecesc. La sfarsit de tot se adauga usturoiul. Se amesteca bine salata si se lasa 30 de minute la rece. Se gusta de sare si piper si se serveste garnisita - eventual - cu frunzulite de busuioc. sursa articol: http://gustos.ro sursa fotografie: http://www.retetedelux.net
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salate dressing grecesc bruschete capere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1001 viz    0 com
1050 viz    1 com
1091 viz    0 com
1175 viz    0 com
1772 viz    0 com
4268 viz    0 com
1560 viz    0 com
986 viz    0 com
948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1499 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021650 (s)