News Flash:

Salata in straturi

18 Aprilie 2011
1118 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata in straturi
Ingrediente: 1 mana de salata verde asortata cateva rosii cherry 2 fire ceapa verde 3 oua fierte tari 200 gr mazare fiarta (poate fi din conserva) 150 gr cascaval razuit (am pus Gouda picanta) 150 gr bacon patrunjel pentru decor Dressing: 200 gr iaurt (am pus cedra de oaie si bivolita) 1-2 linguri maioneza 1 priza buna de zahar sare Preparare: 1. Se taie ouale felii (folositi instrumentul de feliat oua daca aveti). Alegeti feliile mai frumoase si asezati-le pe marginea vasului in care aranjati salata. Puneti apoi in centrul lor salata verde. Presarati putina sare si piper. 2. Urmeaza apoi un strat de rosii pe care le taiati in 2 sau 4 (in functie de marime). Presarati deaupra rosiilor ceapa verde taia rondele. Presarati iar putin sare si piper. 3. Tocati feliile de oua care v-au ramas si presarati-le deasupra stratului de rosii-ceapa. Presarati iar putina sare si piper. 4. Urmeaza stratul de mazare. 5. Amestecati ingredientele pentru dressing si turnati-l peste mazare. 6. Radeti deasupra cascavalul, pe razatoarea mica. 7. Intr-o tigaie, fara adaos de grasime, puneti feliile de bacon si prajiti-le pe ambele patir, la foc mic pana devin rumene si crocante. Scoateti-le pe servetele absorbante. Cand se racoresc un pic, tocati-le marunt. Presarati "crutoanele" de bacon peste cascaval, in centru. 8. Decorati cu frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

masline negre
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018460 (s)