News Flash:

Salata hranitoare de primavara

11 Aprilie 2011
1087 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de primavara
Ingredientele necesare: 6 ridichi 1 mana de salata verde creata 1 mana de frunze de valeriana 1 mana de varza rosie taiata fasiute 2 maini de rucola 3 fire de ceapa verde 8 rosii cherry 8 oua de prepelita 125 g de branza de capra sare piper 3-4 linguri de ulei de masline Pentru sos: sucul de la o lamaie 175 g iaurt 100 g alune 4 linguri de ulei de masline Mod de preparare: Se prepara mai intai sosul. Se stoarce sucul de la o lamaie. Intr-un blender mic, se pun alunele impreuna cu 4 linguri de ulei de masline. Se adauga si iaurtul si apoi se mixeaza pana se obtine un sos cremos. Ouale de prepelita se fierb in apa cu sare, timp de 4-5 minute. Apoi se scot din apa si se lasa sa se raceasca. Cand s-au racit, se curata de coaja si se taie in doua. Rosiile cherry se spala si se taie in jumatati. Se spala bine si celelalte legume. Morcovul se curata si se taie fideluta sau se da pe razatoarea mica. Ridichiile se taie rondele. Ceapa verde se curata si se taie marunt. Varza rosie se taie in fasiute subtiri, lunguiete. Salata verde se taie in bucatele mici. Frunzele de valeriana si rucola se lasa intregi. Intr-un bol mare se pun urmatoarele legume: rucola, varza rosie, morcov, frunze de valeriana, ridichi, ceapa verde si salata verde. Apoi se toarna 3-4 linguri de ulei de masline. Se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Apoi se amesteca salata rezultata. Se adauga si rosiile cherry, ouale de prepelita, cateva bucatele de branza de capra si sosul.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete varza masline negre varza rosie rucola almette rosii placinte
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1217 viz    0 com
2055 viz    0 com
3430 viz    0 com
1645 viz    0 com
2161 viz    0 com
3065 viz    0 com
3406 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012881 (s)