News Flash:

Salata gustoasa, in stil regal. Noteaza-ti reteta, ca sa o ai cand vrei sa-i bucuri pe cei dragi cu ceva delicios

12 Februarie 2018
4090 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 portocala
  • 100 gr bastoane de crabi
  • 1 lingura iaurt
  • 1-2 catei de usturoi
  • 100 gr porumb din conserva
  • 2 oua fierte

Mod de preparare:

Marunteste ouale fierte. Taie in cuburi mici bastoanele de crab. Marunteste feliile de portocala. Amesteca toate ingredientele intr-un bol, cu exceptia usturoiului. Acesta trebuie mai intai zdrobit.

Citeste si Multe am facut si am gustat la viata mea, dar ca asta nici una - O salata de cartofi cum nu ai mancat pana acum

Citeste si reteta de chiftele de conopida marinate

Italienii le spun arancini si pot fi atat prajite, cat si coapte. Gustul lor este incredibil de bun.

Ingrediente:

  • 450 g conopida
  • 300 g carne de pui fiarta
  • 1 praf de sare
  • 1 borcan sos de rosii
  • 100 g mozzarella
  • 1 ou
  • 50 g pesmet
  • 1 lingura parmezan
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Rupi buchetele de conopida, pe care le speli sub un jet de apa rece si le fierbi 15 minute in apa cu sare. Le scurgi si le pasezi pana cand bucatile ajung de marimea boabelor de orez. Amesteci conopida cu carne ade pui tocata, 2-3  linguri sos de rosii si mozzarella rasa. Pui pe foc si lasi pana cand se topeste mozzarella. Dai deoparte, lasi la racorit si formezi chiftele cu mana umeda. Le treci prin oul batut, apoi prin pesmet amestecat cu parmezan si le rumenesti in ulei pe toate partile. Le scoti pe servete pentru a se absorbi excesul de ulei, apoi le servesti cu sosul de rosii.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1985 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014478 (s)