News Flash:

Salata frisee cu alune de padure

14 Mai 2013
1879 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 salata verde frisee
1 mana de alune de padure coapte
2-3 rosii medii
4 felii de sunca de Parma
1 pachet de branza de bivolita
1 mana de patrunjel proaspat

Dressing:

1 lingurita mustar
1/2 lingura otet balsamic
sucul de la o lamaie
2 linguri ulei de masline
1 catel de usturoi zdrobit
sare
piper

Mod de preparare:

Amesteca ingredientele pentru dressing intr-un bol mare pentru salata si prajeste sunca intr-o tigaie antiaderenta, pana devine crocanta. Spala bine salata frisee, usuc-o folosind un servet de hartie si rupe-o cu degetele, apoi pune-o in bol. Taie rosiile felii si aranjeaza-le frumos deasupra salatei, taie branza cubulete si adaug-o in castron, apoi presara deasupra alunele, sunca si patrunjelul. Cu o spatula, amesteca bine ingredientele.
Salata frisee cu alune de padure se serveste imediat dupa preparare, cu crutoane.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii medii dressing otet balsamic bol mare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1890 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017978 (s)