News Flash:

Salata flamanda

28 Octombrie 2011
951 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata flamanda
Ingrediente: 2 andive 100 g file de peste alb 3 cartofi 2 cepe patrunjel tocat ulei otet piper sare Mod de preparare: Andivele se curata si se spala frunza cu frunza. Cartofii se spala si se fierb in apa plata (in coaja). Dupa ce au fiert, se lasa sa se raceasca, se curata de coaja, apoi se taie felii. Se pun intr-un bol de salata alaturi de andive. Cepele se curata si  se taie julien. Pestele se taie in cubulete si se prajeste in ulei de masline, apoi se adauga in salata. Verdeata se toaca marunt si se pune in salata. Se drege cu sosul obtinut din otet, ulei si sare, se amesteca bine si se serveste. sursa articol: http://www.cepapam.ro sursa fotografie: http://www.cepapam.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene salate lamaie verde cartofi patrunjel otet
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021880 (s)