News Flash:

Salata facuta din sfecla rosie, ceapa si gogosari - Sanatoasa si gustoasa in zilele de iarna

1 Septembrie 2017
4487 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

2 kg ceapa
5 kg sfecla rosie
3 kg gogosari
1 lg sare
1 l otet
2 l apa
2 linguri miere de albine
3 lg zahar
4-5 boabe ienibahar
4 frunze foi de dafin
1/2l ulei
cate 1 lg de piper boabe,mustar boabe

Mod de preparare:

Curatam gogosarii si ii taiem pestisori cat mai subtiri. Ceapa se taie julien foarte subtire iar sfecla se taie si ea pestisori. Separat facem baitul din apa otet, ulei si restul de condimente si mirodenii, pe care il punem la fiert.
Cand clocoteste trecem prin el ceapa, pana se inmoaie, gogosarii pana isi schimba culoarea si sfecla pana incepe apa a clocoti.
Amestecam toate foarte bine intr-un vas mare si umplem borcanele, batucind usor, iar deasupra completam cu baitul ramas inca fierbinte. Rasturnam borcanele pe capac si le bagam sub paturi pana a 2a zi.

preluat de pe specialitateacasei
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa sfecla rosie gogosari ienibahar boabe
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1724 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019894 (s)