News Flash:

Salata exotica

8 August 2013
1508 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 piept de pui
2 morcovi
6 buc gogosari in otet
250 gr ananas
150 gr porumb fiert
1 galbenus fiert
100 ml ulei de floarea soarelui
1/2 legatura patrunjel verde
1 varf piper negru
1 lingurita sare

Mod de preparare:

Pieptul de pui se spala, se dezoseaza si se pune la fiert. Separat punem la fiert si morcovul (care a fost in prealabil curatat si taiat in bucati). Cand acestea sunt fierte, le scoatem pe un platou si le lasam sa se raceasca, dupa care le taiem cubulete. La fel procedam si cu gogosarii in otet si ananasul.
Maioneza o facem din galbenusul de ou fiert si 100 ml ulei.
Intr-un castron punem pieptul de pui, morcovul, gogosarii, ananasul (toate taiate cubulete), porumbul fiert, patrunjelul tocat marunt dupa care incorporam maioneza. Condimentam cu sare si piper si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.
Salata exotica se da la rece si se serveste ca atare.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

porumb fiert piper negru salata exotica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1704 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013239 (s)