News Flash:

Salata egeana

5 Mai 2011
1844 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata egeana2
Ingrediente: 150 g orez nedecorticat 100 g ceapa rosie 1 castravete mediu 100 g telemea de vaca 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de masline 3 linguri zeama de lamaie 1 legatura marar verde 1 ardei rosu sare piper Mod de preparare: Se spala bine orezul si se fierbe in 500 ml apa, timp de 20 minute, se scurge, se spala si se da deoparte. Se curata ceapa rosie, se spala si se taie marunt. Se spala castravetele, se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se curata ardeiul de coaja, se curata de seminte si se taie cubulete. Telemeaua se taie cubulete, iar mararul spalat se toaca marunt. Se amesteca toate intr-un castron, cu sare si piper. Se zdrobeste catelul de usturoi intr-o farfurie, se freaca bine cu sare si 1 lingura de ulei de masline, apoi se adauga treptat zeama de lamaie si se omogenizeaza. Se toarna peste amestecul din castron si se amesteca din nou. Se serveste dupa 20-30 minute.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

orez nedecorticat salate surimi chimen gogosar
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1130 viz    0 com
1162 viz    0 com
1109 viz    0 com
921 viz    0 com
2552 viz    1 com
1097 viz    0 com
971 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1604 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016067 (s)