News Flash:

Salata “Ecaterina” – Nimeni nu va refuza o portie, fara nici o exceptie

20 Martie 2018
9962 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti

Salata “Ecaterina” este una dintre cele mai simple si gustoase salate, care poate fi servita la orice ocazie. Se prepara extrem de usor, este delicioasa, foarte aromata, consistenta si pe buzunarul fiecarei gospodine. Aceasta salata poate fi servita si in zilele de post, daca veti praji ceapa in ulei. Salata “Ecaterina” va fi apreciata de toti cei care o vor gusta!

Citeste si Salata de dovlecei este asa de grozava, ca la noi in casa a devenit obligatoriu sa o gatim saptamanal

Ingrediente:

  • 2-3 castraveti murati
  • 1 cutie de porumb conservat
  • 1-2 ardei grasi rosii
  • 1 cutie de ciuperci marinate
  • 1 ceapa medie
  • maioneza
  • unt

Citeste si Salata cu piept de pui e cea mai buna din lume. Merita sa o pui si pe masa de Pasti

Mod de preparare:

Taiati ceapa cubulete si prajiti-o in putin unt pana va deveni aurie. Adaugati ciupercile si prajiti timp de 5 minute. Lasati ciupercile cu ceapa sa se raceasca si amestecati-le cu ardei si castraveti taiati cubulete, adaugati porumbul conservat. Asezonati salata cu maioneza inainte de servire.

preluat de pe bucatarul

Citeste si reteta de Salata de urzici cu fasole boabe

Fiindca sunt pe cale sa apara verdeturile de primavara, iata o reteta cu urzici, cu fasole ca sa fie mai consistenta.

De ce ai nevoie ca sa faci salata de urzici cu fasole boabe:

  • 1 gramada medie-mare de urzici proaspete, curatate de codite, spalate si scurse
  • 1 conserva de fasole boabe alba
  • 2 catei de usturoi, zdrobiti
  • ulei de masline extravirgin
  • 1/2 lamaie
  • sare si piper dupa gust

Cum prepari salata de urzici cu fasole boabe:

Pui urzicile in oala speciala pentru fierbere la abur si le tii 10-15 minute, sau la fiert in apa fierbinte 7-10 minute. Scurgi fasolea si o pui intr-o cratita cu usturoiul zdrobit, uleiul de masline si zeama de lamaie, tii cateva minute pentru a se incalzi. Combini urzicile fierte la aburi cu fasolea si asezonezi cu sare si piper, dupa gust.

preluat de pe clickpoftabuna

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata ecaterina
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1661 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013344 (s)