News Flash:

Salata dobrogeana

22 August 2011
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata dobrogeana
Ingrediente: 3 rosii 2 ardei grasi 3 castraveti potriviti 1 ceapa 100 gr telemea de oi 1 ceasca sos de maioneza cu masline sare 1 knorr ardei verdeturi Mod de preparare: Se curata ceapa, se taie felii foarte subtiri si se pune intr-un castron. Castravetii se curata de coaja, se taie felii si se pun peste ceapa. Rosiile se spala si se taie felii potrivite, ardeii grasi se taie ca fideaua. Se amesteca totul si se lasa la rece pana la servire. Ouale se cojesc, apoi albusurile se toaca marunt, iar galbenusurile se freaca cu smantana pana se obtine un sos alifios, care se amesteca cu maslinele tocate marunt. Se adauga vinul, zeama de lamaie, sarea, cimbru si tarhonul. Cand sosul este gata, se amesteca cu albusurile tocate. Inainte de servire, salata se amesteca cu sosul, se pune pe o salatiera si se presara cu telemea rasa. sursa articol: http://www.gustos.ro sursa fotografie: http://www.proretete.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

rosii retete vegetariene ardei gras aperitiv knorr ardei mustar dulce
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1774 viz    0 com
1236 viz    0 com
2675 viz    0 com
2175 viz    0 com
1415 viz    0 com
1629 viz    0 com
1554 viz    0 com
1641 viz    0 com
1434 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1598 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014127 (s)