News Flash:

Salata din legume fierte

24 Iunie 2011
5484 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata din legume fierte
Ingrediente: 1 telina 2 morcovi o legatura de patrunjel 2 cartofi 1 galbenus o lingurita de mustar 150 ml ulei de masline extravirgin Mod de preparare: Se curata legumele si se taie in bucati mai mari sau mai mici, in functie de cum fierbe fiecare. Se pun in apa rece, cu sare, pe foc, sub capac. In 17-20 de minute vor fi fierte toate legumele si vor avea consistenta potrivita. Apoi se asaza intr-o strecuratoare si se toarna peste ele apa rece, sa ramana ferme si sa se raceasca repede. Cat timp fierb legumele, se face o maioneza simpla si acrisoara, dintr-un galbenus crud, o lingurita de mustar si 150 de mililitri de ulei de masline extravirgin. Maioneza se lasa la rece pana fierb legumele. Dupa ce au fiert si s-au racit, se taie cubulete si se amesteca cu maioneza si cu cateva frunze de patrunjel. Pentru un gust mai acrisor, se poate pune o lingurita de otet balsamic. La final, se pune salata pe felii de paine HapiHap prajita. sursa articol: http://retete.eva.ro sursa fotografie: http://www.bundegatit.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

telina morcovi patrunjel retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2711 viz    0 com
1250 viz    0 com
2033 viz    0 com
1324 viz    0 com
1886 viz    0 com
1558 viz    0 com
1114 viz    0 com
1361 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012892 (s)