News Flash:

Salata din legume coapte

29 Decembrie 2011
2055 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata din legume coapte
Ingrediente:

650 g cartofi taiati in jumatate
2 cepe rosii
1 ardei galben taiat fasii
1 ardei capia taiat fasii
400 g rosii cherry
150 g spanac (baby spinach)
1 lingura capere tocate
1 lingura patrunjel tocat
2 linguri suc de lamaie
2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Cuptorul se incinge la 180 grade. Cartofii se pun la fiert. Dupa ce au dat in cateva clocote, se pune intr-o tava de cuptor, impreuna cu ardeiul, ceapa si 1 lingura ulei de masline si se da la cuptor pentru o jumatate de ora. Apoi se pun rosiile si se baga iarasi in cuptor, dar de data aceasta un sfert de ora. Dupa ce se racesc, legumele se baga in frigider.
Intre timp, sucul de lamaie, restul de ulei, caperele si patrunjelul se pun intr-un bol cu capac si se agita bine. Legumele se pun intr-un vas de salata, se adauga sosul de lamaie si capere si spanacul si se serveste. Se poate manca cu friptura de porc.

sursa reteta si fotografie: cepapam.ro

Citeste si Friptura de porc cu mere sotate si salvie
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi cepe rosii ardei rdei capia rosii cherry spanac baby spinach
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1729 viz    0 com
1056 viz    0 com
1360 viz    0 com
2881 viz    0 com
1288 viz    0 com
4248 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015844 (s)