News Flash:

Salata din carne de crab si sparanghel

3 August 2012
1444 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g clesti de crab
1 mana muguri de ridichi
1/2 manunchi sparanghel verde (cam 300 g)
zeama de lamaie
ulei de masline
piper
sare


Mod de preparare:

Sparge clestii de crab cu un ciocan de snitele sau un facalet si alege carnea. Caleste sparanghelul intr-o lingura de ulei de masline si una de unt pentru 4-5 minute, pana se rumeneste usor. Adauga putina zeama de lamaie, sare, piper si pune-l deoparte. In aceeasi tigaie, caleste in putin unt carnea de crab pana prinde o culoare alb-portocalie, 8-10 minute. Taie tulpinile de sparanghel pe jumatate, amesteca-le cu carnea de crab, mugurii sau feliile de ridiche. Ajusteaza condimentele, adauga ulei de masline sau zeama de lamaie daca mai e nevoie.
Serveste salata calda.
   
sursa: Salata cu carne de crab si sparanghel
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ridichi paranghel verde lingura tigaie salata calda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2645 viz    1 com
1950 viz    0 com
1558 viz    0 com
1309 viz    0 com
2659 viz    0 com
1621 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1456 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013273 (s)