News Flash:

Salata de vinete pe iarna - Detaliul INEDIT pentru care i se spune "Limba soacrei"

13 Septembrie 2016
7107 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6686 RON (0.0000)
USD: 4.0026 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

4 kg vinete
150 ml otet 9%
10 rosii
10 ardei grasi
6-7 catei de usturoi
3 ardei iuti
1 pahar zahar
2 linguri sare
1 pahar ulei

Mod de preparare:

1. Spala vinetele, taie-le tulpina, apoi feliaza-le rondele.
2. Pune rondelele cu niste sare neiodata intr-un bol, pentru vreo 30 de minute. Spala apoi rondelele. Astfel nu vor mai avea gust amar.
3. Spala ardeii, taie-i si curata-i de seminte si miez.
4. Curata usturoiul.
5. Spala rosiile, pune-le 2 minute in apa clocota, apoi trece-le pe sub jetul de apa rece, ca sa le poti indeparta coaja mai usor.
6. Da prin masina de tocat ardeii grasi, usturoiul, ardeii iuti si rosiile. Adauga zaharul, uleiul, sarea si otetul.
7. Pune vinetele intr-o cratita mare, de pana in 10 litri, toarna marinata peste ele (legumele date prin masina) si inabusa totul vreo 30 de minute. Amesteca din cand in cand in oala.
8. Pune salata in borcane sterilizate si infileteaza bine capacele.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata vinete salata picanta salata legume salata iarna
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1700 (s) | 34 queries | Mysql time :0.016174 (s)