News Flash:

Salata de vinete cu mustar

23 Septembrie 2013
3769 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de vinete
100 ml ulei
2 oua
2 cepe
o lingurita mustar
sare

Mod de preparare:

Se toaca marunt  2 cepe verzi mici sau o ceapa obisnuita daca nu gasiti, eu le fac cu un minirobot ce al am pentru asa ceva ca marunteste fin de tot. Intr-un bol se prepara maioneza din 2 galbenusuri, o lingurita de mustar si 100 ml de ulei. O fac cu mixerul si din galbenusuri crude, este gata in 2 minute.
Se amesteca apoi vinetele cu ceapa tocata marunt, sarea si maioneza mixandu-se bine pana devin spumoase.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1532 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013793 (s)