News Flash:

Salata de vinete cu dovlecei, un preparat usor cu gust domol

29 Iunie 2017
5452 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7612 RON (+0.0011)
USD: 4.2560 RON (-0.0195)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ingrediente:

500 g vinete
250 g dovlecei
1-2 cepe
3-4 rosii deshidratate
2-3 linguri ulei de la rosiile deshidratate
sare dupa gust

Mod de preparare:

Vinetele coapte, curatate si bine scurse, se maruntesc cu tocatorul de vinete, impreuna cu ceapa tocata in prealabil.
Dovleceii se curata de coaja si seminte si se fierb in apa cu sare, taiati in cuburi.
Se lasa la racit scurgandu-i bine, apoi se paseaza si se amesteca cu vinetele si ceapa, tocate.
Se adauga, treptat, din uleiul in care au fost conservate rosiile deshidratate, fiind mai aromat, mai gustos.
Se amesteca bine salata de vinete cu dovlecel si se potrivette gustul cu sare.
Se serveste cu paine prajita si bucati mici de rosii deshidratate, pentru un plus de gust.

sursa: a1
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

dovlecei rosii deshidratate ceapa tocata sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020128 (s)