News Flash:

Salata de vinete cu dovlecei si rosii

1 August 2011
1120 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de vinete cu dovlecei si rosii
Ingrediente: 1 kg rosii 4 dovlecei 4 vinete 2 cepe 10 fire de arpagic 1 catel de usturoi 150 ml ulei de masline patrunjel verde sare piper Mod de preparare: Se curata cu de coaja dovleceii si vinetele si se taie in felii de 4-5 cm grosime. Se incalzeste ulei intr-o tigaie si se prajesc pe ambele parti feliile de vinete si dovlecei. Se scot pe hartie absorbanta si se condimenteaza cu sare si piper. Se freaca un platou termorezistent cu usturoi si se unge cu ulei. Pe fundul platoului se pun ceapa si usturoi, tocate marunt, apoi se asaza legumele alternand feliile de vinete cu cele de dovlecei si cu rosii. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si piper, se stropesc cu ulei de masline si se introduce platoul la cuptor pentru 45 minute. In momentul in care se serveste, se presara deasupra patrunjel verde si arpagic tocat. sursa articol: http://www.feminis.ro sursa fotografie: http://www.feminis.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ovaz salate otet marar masline rosii tocator usturoi patrunjel verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1314 viz    0 com
2592 viz    0 com
1216 viz    0 com
1673 viz    0 com
4662 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1638 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017110 (s)