News Flash:

Salata de vinete cu dovlecei

3 August 2017
758 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 vinete
1 dovlecel
1 ceapa
2-3 linguri ulei
sare dupa gust

Mod de preparare:

Vinetele se coc, se curata si se lasa la scurs.
Dovlecelul se curata, se taie in cuburi si se fierbe in apa cu sare, apoi se scurge si se lasa la racit.
Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi, peste ea, pe tocator, se toaca si vinetele, asa incat ceapa se va marunti si mai bine, iar gustul acesteia se va intrepatrunde cu gustul vinetelor.
Dupa ce dovlecelul este bine scurs, se transforma in piure si se adauga peste amestecul de vinete si ceapa.
Se adauga, treptat, uleiul si sarea si se amesteca bine, pana se obtine o pasta omogena si un gust optim.
Este usoara, cu gust domol, dovlecelul avand rolul de a diminua gustul greoi de vinete, dar si de a spori cantitatea de salata.

preluat de pe cookandplay
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete dovlecel ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1566 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014726 (s)