News Flash:

Salata de vinete cu ceapa

1 Aprilie 2011
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de vinete
Pentru 10-15 felii de paine unse: - 200-250 gr vinete coapte - 2 galbenusuri - o ceapa mica - 50 ml ulei - sare si piper Preparare: 1. vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile 2. se toaca treptat neaparat cu un tocator de lemn 3. adaugati galbenusurile 4. amestecati foarte bine galbenusurile 5. adaugati treptat uleiul picurand cate putin 6. amestecati ceapa taiata foarte fin 7. condimentati dupa gust Se da la rece pentru cel putin o ora. A se pastra la rece (3-6 grade). A se consuma in maxim 24-36 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete tocator ceapa galbenus ulei sare piper rasol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1193 viz    0 com
2295 viz    0 com
16095 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1366 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012656 (s)