News Flash:

Salata de vinete cu ceapa

1 Aprilie 2011
1097 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6572 RON (+0.0022)
USD: 3.9685 RON (-0.0089)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Salata de vinete
Pentru 10-15 felii de paine unse: - 200-250 gr vinete coapte - 2 galbenusuri - o ceapa mica - 50 ml ulei - sare si piper Preparare: 1. vinetele coapte se pun la dezghetat si se curata foarte bine de toate impuritatile 2. se toaca treptat neaparat cu un tocator de lemn 3. adaugati galbenusurile 4. amestecati foarte bine galbenusurile 5. adaugati treptat uleiul picurand cate putin 6. amestecati ceapa taiata foarte fin 7. condimentati dupa gust Se da la rece pentru cel putin o ora. A se pastra la rece (3-6 grade). A se consuma in maxim 24-36 ore.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

vinete tocator ceapa galbenus ulei sare piper rasol
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1127 viz    0 com
2206 viz    0 com
15764 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012916 (s)