News Flash:

Salata de vinete cu busuioc si cuscus

20 Septembrie 2013
1961 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

piper
busuioc proaspat
sare kosher
1 lingura otet de vin rosu
5 linguri ulei de masline extra virgin
450g rosii cherry
1 vanata taiata felii subtiri
100-150 g cuscus

Mod de preparare:

Gateste couscousul conform instructiunilor de pe ambalaj. Aranjeaza feliile de vinete pe o foaie de copt si unge-le cu ulei de masline pe o parte si pe cealalta. Pune-le la cuptor si, cand sunt gata, pune-le intr-un bol larg. Pune acolo si rosiile, otetul, 2 linguri de ulei, 1/2 lingurita sare si putin piper. Pune si busuiocul si amesteca. In bolul din care vei servi, pune couscousul si apoi amestecul de vinete cu rosii.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1572 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014106 (s)