News Flash:

Salata de vinete cu branza feta

6 Mai 2014
1633 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

o vanata mare
o rosie
1/2 ceasca de branza feta
o ceapa
2 linguri de ulei de masline extravirgin
2 linguri de patrunjel proaspat
2 linguri de otet din vin alb
sare

Mod de preparare:

Coace vanata pe o plita incinsa sau pe un gratar timp de 15 minute, pana cand se inmoaie, intorcand-o des pe toate partile. Indeparteaza-i coaja si toaca pulpa, asa cum procedezi si in cazul salatei de vinete obisnuite.
Pune-o intr-un bol alaturi de rosia si ceapa tocate, adauga patrunjelul maruntit, uleiul de masline, otetul si sarea si incorporeaza branza feta. Amesteca bine ingredientele si lasa-le la racit timp de o ora.
Salata de vinete ateniana se serveste rece, alaturi de cateva felii de paine prajita. Poti adauga cateva masline, pentru un plus de savoare.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata salata vinete salata feta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1249 viz    0 com
1379 viz    0 com
1750 viz    0 com
968 viz    0 com
1432 viz    0 com
1421 viz    0 com
2889 viz    0 com
1540 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1738 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020701 (s)