News Flash:

Salata de vinete

16 Ianuarie 2012
1514 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de vinete
Ingrediente:

1 vanata mica
cateva bucatele de branza
o ceapa medie
100 g masline verzi fara samburi
ierburi uscate (ierburi provensale, busuioc, maghiran etc.)
2 linguri ulei
1 lingura apa
1 ardei iute mic

Mod de preparare:

 Am taiat vanata in cubulete, le-am presarat cu sare si le-am lasat la scurs cateva minte, timp in care am taiat ceapa julien si am pus-o la calit cu 1 lingura ulei. Dupa aceea am adaugat si cubuletele de vanata si am calit totul 5 min, apoi am pus capacul si le-am lasat la inabusit inca 5 min. Am adaugat apoi ardeiul iute taiat marunt, maslinele verzi, sare si putin piper. Am mai tinut pe foc inca 2 min., apoi am lasat compozitia sa se raceasca.

Intre timp am pregatit dressingul: am pus intr-un bol ierburi aromate (busuioc, maghiran si ierburi provensale), putina sare, 1 lingura apa si 1 lingura ulei. Am amestecat bine, bine si am turnat dressingul peste salata de vinete, pe care am decorat-o apoi cu bucatele de branza si o felioara de rosie. Am dat totul la rece pana in momentul servirii, ca sa se intrepatrunda aromele.
Din cantatile de mai sus rezulta doua portii. Salata de vinete recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

Galerie Foto

Salata_de_vinete1.JPG
vanata branza medie ierburi uscate ierburi provensale busuioc maghiran
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1878 viz    0 com
1155 viz    0 com
1466 viz    0 com
4401 viz    0 com
1200 viz    0 com
985 viz    0 com
1209 viz    0 com
1573 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1467 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012797 (s)