News Flash:

Salata de vinete

15 Iunie 2011
1177 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de vinete
Ingrediente: 1 kg vinete 1 buc. ceapa mica sare ulei Mod de preparare: Daca vinetele sunt proaspete se coc la foc mare, se curata dupa ce se racesc fara sa se ude si se lasa sa se scurga bine. De asemenea, cele decongelate se scurg, deoarece sucul vinetelor este cel care contribuie la gustul amar. Se batatoresc pe un fund de tocat cu un tocator de sticla sau lemn. O alternativa este cutitul robotului sau al mixerului (daca are). Se pun cateva linguri de ulei pana cand devin pufoase si sare. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu vinetele. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinaronline.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete tocator ceapa ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2618 viz    0 com
5899 viz    0 com
1186 viz    0 com
1773 viz    0 com
1125 viz    0 com
1202 viz    0 com
1862 viz    0 com
1103 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1527 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018601 (s)