News Flash:

Salata de vinete

15 Iunie 2011
1213 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de vinete
Ingrediente: 1 kg vinete 1 buc. ceapa mica sare ulei Mod de preparare: Daca vinetele sunt proaspete se coc la foc mare, se curata dupa ce se racesc fara sa se ude si se lasa sa se scurga bine. De asemenea, cele decongelate se scurg, deoarece sucul vinetelor este cel care contribuie la gustul amar. Se batatoresc pe un fund de tocat cu un tocator de sticla sau lemn. O alternativa este cutitul robotului sau al mixerului (daca are). Se pun cateva linguri de ulei pana cand devin pufoase si sare. Se toaca marunt ceapa si se amesteca cu vinetele. sursa articol: http://www.sfaturiculinare.ro sursa fotografie: http://www.culinaronline.com
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

vinete tocator ceapa ulei
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2677 viz    0 com
6003 viz    0 com
1209 viz    0 com
1816 viz    0 com
1173 viz    0 com
1226 viz    0 com
1897 viz    0 com
1148 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1517 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019398 (s)