News Flash:

Salata de varza rosie cu pere

21 Noiembrie 2013
1168 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura ulei de masline
1 ceapa rosie
2 catei usturoi
1 varza rosie (circa 1 kg)
2 linguri zahar brun
2 linguri otet vin rosu
8 boabe ienupar
300 ml supa de legume
2 pere

Mod de preparare:

Ceapa tocata se caleste in ulei incins 5 minute. Se adauga usturoiul, varza tocata fin, zaharul, otetul, ienuparul si supa fierbinte. Se sareaza si se da in clocot. Se reduce focul, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 30 minute. Perele se curata si se taie felii, apoi se adauga in varza. Se lasa sa fiarba 15 minute sau pana cand tot lichidul s-a evaporat si varza e moale.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1723 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018882 (s)