News Flash:

Salata de varza rosie

24 August 2012
1494 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 grame varza rosie
3 linguri ulei
1/2 ceasca otet indoit cu apa
1/2 lingurita sare

Mod de preparare:

Se taie varza foarte fin. Se sareaza, seamesteca, se lasa sa stea putin si se stoarce bine. Se pune la foc safiarba otet de vin indoit cu apa si cu sare cat trebuie. Se toarna otetulclocotit peste varza si se amesteca bine cateva minute cu o lingura si cuo furculita de lemn sau de os (lingurile de metal coclesc repede in otet).Varza astfel pregatita se poate tine la rece, in borcane bine acoperite,cateva saptamani. Inainte de a servi la masa, se adauga uleiul.

sursa: eva
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza rosie ulei sare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1515 viz    0 com
3572 viz    0 com
1994 viz    0 com
1706 viz    0 com
17764 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013308 (s)