News Flash:

Salata de varza cu branza de capra

28 Martie 2013
2516 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

700 g varza tocata marunt
2 linguri ulei de alune
100 g alune de padure
1 lingura otet de vin alb
1 lingura ulei de masline
½ pepene galben dat pe razatoare mare sau taiat cubulete
150 g branza de capra zdrobita cu furculita

Mod de preparare:

Intr-un bol se amesteca uleiurile si otetul si se asezoneaza cu sare dupa gust. Intr-un bol punem varza, sosul si apoi branza, alunele si pepenele. Amestecam usor si servim imediat.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza tocata pepene galben
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1528 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020870 (s)