News Flash:

Salata de vara cu maioneza

12 Iunie 2013
2174 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conopida mica ( 500-600g)
2 oua fierte tari
maioneza dintr-un galbenus, 150 ml ulei, 2 linguri de smantana sau iaurt, 2-3 catei de usturoi zdrobiti
sare
piper
rosii
ardei
marar verde pentru decor

Mod de preparare:

Conopida o fierbem in apa cu sare si dupa ce se raceste desfacem buchetele mai mici. Adaugam maioneza, albusurile taiate feliute, sare si piper.
Amestecam usor si asezam salata pe un platou. Deasupra presaram galbenusurile date prin razatoare si pe margini decoram cu marar verde tocat si feliute de rosii si ardei.

Salata de vara recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

conopida mica smantana iaurt piper ardei marar verde razatoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020585 (s)