News Flash:

Salata de vanat cu fructe de padure

18 Februarie 2013
1372 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

30 gr alune de pin
6 linguri de ulei
350 gr cotlet de vanat
500 gr struguri
250 gr coacaze rosii
salata pentru decorat
sare
piper

Pentru sos:

3 hasmele
2 linguri otet din zmeura
1 lingura gem de coacaze
4 linguri vin de Porto
1 lingura compot de visine

Mod de preparare:

Caliti alunele de pin. Fara ulei. Lasati-le la racit. Incalziti in aceeasi tigaie 1 lingura de ulei in aceeasi tigaie. Presarati sare si piper pe cotlete. Si prajiti-le timp de 3-4 minute pe ambele parti. Scoateti carnea din tigaie si inveliti-o intr-o folie de aluminiu.
Cojiti hasmelele si taiati-le in cuburi mici. Caliti-le in grasimea din tigaie pana devin transparente. Stropiti cu otetul de zmeura si amestecati-le cu gemul de coacaze.
Compozitia se pune intr-un bol si se adauga vinul de Porto, compotul de visine si restul de ulei si otet.
Strugurii se taie in doua si se indeparteaza samburii. Spalati coacazele si amestecati-le cu grija in sos. Taiati cotletele fasii subtiri. Si combinati fructele cu carnea si sosul de salata. Aranjand toata compozitia pe frunze de salata. La final presarati alune de pin prajite.

sursa: iubesc salatele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ulei struguri coacaze rosii sare piper sos hasmele tigaie bol
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022045 (s)