News Flash:

Salata de tortellini cu ciuperci si sos aromat

4 Martie 2013
1636 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

250 gr tortellini umpluti cu branza si spanac
3 linguri cu ulei de masline
200 gr mazare
2 cepe
200 gr ciuperci

Pentru sos:

legatura de patrunjel
120 gr sos din branza de vaci
150 gr iaurt
o lingura otet cu plante aromate
3 linguri cu plante aromate
sare
piper

Mod de preparare:


Tortellini se fierb, se amesteca impreuna cu 2 linguri de ulei de masline. Mazarea se fierbe si ea. Ceapa si ciupercile se taie marunt. Si se calesc in putin ulei.
Sosul de branza si iaurtul se amesteca impreuna cu otetul si uleiul ramas. Apoi se adauga sarea, piperul si plantele aromate. Toate acestea se pun peste mazarea fiarta, ciupercile, ceapa si tortellini ramase la racit. Deasupra se orneaza cu patrunjel.

sursa: iubesc salatele
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

mazare cepe ciuperci sos iaurt plante aromate sare piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1542 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014873 (s)