News Flash:

Salata de ton cu vinegreta

30 August 2011
2671 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de ton cu vinegreta
Ingrediente: 2 oua un ardei capia rosu (sau ardei gras rosu) 50 g masline verzi umplute cu gogosar 1 ceapa rosie o jumatate de salata aisberg 2 conserve de ton in suc propriu Pentru vinegreta: 1 catel de usturoi 2 linguri otet 1 lingura zeama de lamaie sare piper 3 crengute de cimbru proaspat patrunjel verde Mod de preparare: Se fierb ouale tare si se lasa la racit in apa rece, apoi se curata si se taie rondele. Ardeiul gras se curata, se taie in patru, pe lung, si apoi fasiute. Maslinele se taie rondele, ceapa rosie se curata si se taie tot rondele subtiri. Salata se spala si se rupe bucati intr-un bol. Se adauga ardeiul, maslinele, ceapa si tonul scurs de zeama. Se zdrobeste catelul de usturoi si se amesteca cu uleiul, otetul si zeama de lamaie. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Crengutele de cimbru si patrunjelul se spala, se usuca si apoi se toaca marunt. Se adauga in vinegreta, apoi se toarna peste salata. Se orneaza cu feliile de oua si se mananca imediat. sursa articol: http://www.bucataras.ro sursa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

salata aisberg retete vegetariene salate oua usturoi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1374 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016898 (s)