News Flash:

Salata de ton cu struguri rosii si migdale

23 Septembrie 2013
1401 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lipie (pita) pentru servire
sare
1 lingura suc de lamaie
piper
2 linguri ulei de masline
1 lingura menta tocata
80 g struguri rosii taiati in jumatate
1 lingura fulgi migdale
100 g ton din conserva

Mod de preparare:


Amesteca sucul de lamaie, uleiul, sare, piper si menta tocata. Intr-un bol, amesteca bucatile de ton, strugurii si fulgii de migdale. Adauga peste ele dressingul pregatit si amesteca bine. Lasa salata sa stea 5 minute si serveste-o in pita taiata in doua.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1774 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020184 (s)