News Flash:

Salata de ton cu paste si avocado

2 Octombrie 2012
3846 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g paste (fusilli)
300 g ton in ulei
ulei de masline
putin zahar
1 lingura suc de lamaie
1 legatura de spanac
1 avocado
180 g rosii cherry

Mod de preparare:

Prima data se fierb pastele fusilli conform informatiilor de pe cutie. Apoi se amesteca sucul de lamaie cu 2-3 linguri de ulei de masline si putin zahar. In alt bol se pun spanacul tocat, pastele si rosiile taiate in sferturi. Se adauga tonul si avocado si se amesteca usor. Inainte de servire se toarna sosul.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete culinare paste fusilli zahar spanac avocado rosii cherry cutie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017435 (s)