News Flash:

Salata de ton cu fasole si tarhon

9 Ianuarie 2014
1123 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pastai fasole verde
7 linguri ulei de masline
1 file ton (circa 400 g)
2 linguri otet de vin rosu
2 lingurite mustar Dijon
2 linguri tarhon proaspat tocat
1 lingurita sare
1 cana masline negre fara samburi
1 rosie galbena

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe in apa clocotita cu sare 2 minute. Se scurge si se pune intr-un bol. Intr-o tigaie se incinge o lingura ulei de masline si se prajeste tonul 3-4 minute pe ambele parti. Se lasa sa se raceasca 5 minute apoi se taie bucati. Se pune in bol peste pastai impreuna cu rosia tocata si maslinele. Mustarul, otetul, tarhonul, sarea si restul de ulei de masline se amesteca intr-un bol si se toarna peste salata. Se amesteca cu grija si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2362 viz    0 com
5560 viz    0 com
1537 viz    0 com
1900 viz    0 com
1540 viz    0 com
1822 viz    0 com
1767 viz    0 com
1641 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1608 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020065 (s)