News Flash:

Salata de ton cu fasole si tarhon

9 Ianuarie 2014
1101 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 g pastai fasole verde
7 linguri ulei de masline
1 file ton (circa 400 g)
2 linguri otet de vin rosu
2 lingurite mustar Dijon
2 linguri tarhon proaspat tocat
1 lingurita sare
1 cana masline negre fara samburi
1 rosie galbena

Mod de preparare:

Fasolea se fierbe in apa clocotita cu sare 2 minute. Se scurge si se pune intr-un bol. Intr-o tigaie se incinge o lingura ulei de masline si se prajeste tonul 3-4 minute pe ambele parti. Se lasa sa se raceasca 5 minute apoi se taie bucati. Se pune in bol peste pastai impreuna cu rosia tocata si maslinele. Mustarul, otetul, tarhonul, sarea si restul de ulei de masline se amesteca intr-un bol si se toarna peste salata. Se amesteca cu grija si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2308 viz    0 com
5502 viz    0 com
1515 viz    0 com
1834 viz    0 com
1444 viz    0 com
1771 viz    0 com
1737 viz    0 com
1573 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1581 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022569 (s)