News Flash:

Salata de ton cu cartofi si spanac

9 Martie 2017
2181 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

450 g cartofi curatati si taiati cuburi
2 linguri si jumatate de ulei de masline
4 oua
1 lingura otet de vin rosu
2 linguri capere
50 g rosii uscate in ulei, tocate marunt
½ ceapa rosie, tocata julienne
100 g baby spanac
200 g file de ton in suc propriu, bine scurs
sare
piper

Mod de preparare:

Preincalzeste cuptorul la 180 grade Celsius.
Stropeste cartofii cu doua linguri de ulei si asezoneaza-i cu sare si piper dupa gust. Asaza-i intr-o tava incapatoare, tapetata cu hartie de copt si coace-i timp de 20 de minute, sau pana cand sunt bine patrunsi, iar le exterior sunt crocanti si aurii.

Intre timp fierbe ouale tari intr-un vas cu apa. Curata-le de coaja si taie-le in jumatati.
Intr-un bol incapator amesteca uleiul ramas cu otetul, caperele si rosiile. Adauga ceapa, spanacul, tonul si cartofii ai amesteca usor. Asezoneaza cu sare si piepr dupa gust. Deasupra asaza jumatatile de oua.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

salata ton salata cartofi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1708 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019130 (s)