News Flash:

Salata de sparanghel cu alune si menta

19 Aprilie 2013
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

parmezan ras
1 lingurita miere
3 linguri ulei de masline extra virgin
2 linguri otet de Sherry/otet de vin
2 linguri otet
3 linguri zeama de lamaie proaspat stoarsa
50g alune de padure pisate
1 lingura frunze de menta tocate
1 legatura sparanghel

Mod de preparare:


Folosind un aparat de curatat legumele, rade sparanghelul in fasii lungi, egale. Amesteca fasiile de sparanghel cu menta si alunele de padure intr-un bol.
Pentru a crea vinegreta, combina intr-un alt recipient zeama de lamaie, otetul, mierea si uleiul de masline, adaugand si sare si piper dupa gust. Dupa ce amesteci toate aceste ingrediente, picura vinegreta peste sparanghel si rade putin parmesan sau pecorino deasupra.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

miere
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1578 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013588 (s)