News Flash:

Salata de spanac si carnati

17 August 2011
1052 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de spanac si carnati
Ingrediente: 100 g spanac 50 g cascaval 8 carnati de bere 1 fir praz 2 linguri ulei de masline 1 lingura miere 2 linguri otet de mere cu miere 20-30 rosii cherry sare Mod de preparare: Se spala spanacul in mai multe ape si se lasa la scurs. In cazul in care frunzele sunt mari, se maruntesc putin. Se taie feliute 2 carnati, iar 6 se cresteaza la capete si se pun la prajit, in uleiul incins pentru 1-2 minute, pana rondelele se rumenesc. Dupa aceea se scot pe o farfurie. Prazul se spala si se taie fideluta, se prajeste in uleiul aromat de la carnati inca 1-2 minute. Apoi se adauga rosiile, mierea, otetul si, la urma, carnatii prajiti. Se amesteca, se asezoneaza si se rastoarna totul peste spanac. Cu o paleta se omogenizeaza si se scoate pe farfurii. Ca decor se pot folosi bucati de cascaval. sursa articol: http://www.gustos.ro suraa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac cascaval pasatta vin alb oase afumate salate
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1334 viz    0 com
1151 viz    0 com
1120 viz    0 com
1205 viz    0 com
1717 viz    0 com
2062 viz    0 com
4425 viz    0 com
4786 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013493 (s)