News Flash:

Salata de spanac si carnati

17 August 2011
985 Vizualizari | 0 Comentarii
Salata de spanac si carnati
Ingrediente: 100 g spanac 50 g cascaval 8 carnati de bere 1 fir praz 2 linguri ulei de masline 1 lingura miere 2 linguri otet de mere cu miere 20-30 rosii cherry sare Mod de preparare: Se spala spanacul in mai multe ape si se lasa la scurs. In cazul in care frunzele sunt mari, se maruntesc putin. Se taie feliute 2 carnati, iar 6 se cresteaza la capete si se pun la prajit, in uleiul incins pentru 1-2 minute, pana rondelele se rumenesc. Dupa aceea se scot pe o farfurie. Prazul se spala si se taie fideluta, se prajeste in uleiul aromat de la carnati inca 1-2 minute. Apoi se adauga rosiile, mierea, otetul si, la urma, carnatii prajiti. Se amesteca, se asezoneaza si se rastoarna totul peste spanac. Cu o paleta se omogenizeaza si se scoate pe farfurii. Ca decor se pot folosi bucati de cascaval. sursa articol: http://www.gustos.ro suraa fotografie: http://www.bucataras.ro
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spanac cascaval pasatta vin alb oase afumate salate
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1267 viz    0 com
1116 viz    0 com
1087 viz    0 com
1139 viz    0 com
1661 viz    0 com
2015 viz    0 com
4360 viz    0 com
4688 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1685 (s) | 23 queries | Mysql time :0.012265 (s)