News Flash:

Salata de spanac cu avocado si oua de prepelita

21 Februarie 2014
2109 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 caserola spanac baby
1/2 avocado
12 oua prepelita
1 rosie medie
1 lingura ulai de masline
1 lingura zeama de lamaie
sare
piper

Mod de preparare:

Se spala spanacul, se rup coditele frunzulitelor si se usuca prin tapotare cu un servetel de hartie. Se fierb ouale de prepelita in apa cu sare. Se taie avocado, se stropeste cu zeama de lamaie, iar jumatate din acesta se taie cuburi. Intr-un bol, se aseaza spanacul si cuburile de avocado. Separat, se taie rosia in cubulete. Se adauga si acestea in bol.
Se curata ouale de prepelita, se taie rondele si se adauga in salata. Se potriveste de sare si piper. Se adauga dressingul format di ulei de masline si zeama de lamaie. Se amesteca bine. Se serveste imediat.

Salata de spanac cu avocado si oua de prepelita recomandata de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete spanac retete oua oua prepelita
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1501 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013301 (s)