News Flash:

Salata de smochine cu ceapa si branza Roquefort

19 Noiembrie 2013
1319 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 salata verde
4 smochine
80 g branza Roquefort
4 felii de sunca
2 cepe rosii
sos vinaigrette

Mod de preparare:

Salata se spala, se rup frunzele si se pun intr-un bol. Se adauga smochinele taiate in sferturi, se adauga feliile de sunca taiate felii, cepele tocate si branza Rochefort zdrobita. Se toarna sosul vinaigrette pe deasupra, se amesteca bine si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete salata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1533 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013894 (s)